Over Lycklig

Lycklig is Zweeds voor gelukkig. En dat is waar dit blog voor staat. Een zoektocht naar geluk. Dat is toch wat we uiteindelijk allemaal willen, toch? Ultiem geluk ervaren. Met dit blog deel ik de dingen waar ik gelukkig van word. Zoals koken, reizen, nieuwe plekken ontdekken en fotografie. Daarbij deel ik ook tips en tricks waarvan ik denk dat ze jou op weg helpen naar innerlijk geluk.

Ik ben trouwens Myrthe, de oprichtster van Lycklig. Ik ben zevenentwintig jaar en heb geen idee waar mijn passie ligt. Een millenialskwaaltje, zullen we maar zeggen. Ik vind een hoop dingen leuk, maar ik heb nog steeds niet gevonden waar ik nou écht gelukkig van wordt. Vandaar mijn zoektocht, vandaar mijn blog.

Ik ben in Limburg geboren en getogen en woon er al mijn hele leven. Ik heb een jaar een uitstapje naar Nieuw Zeeland gemaakt maar voor de rest altijd mijn thuis gehad in het zuiden. Ik ben sinds tien jaar vegetariër en sinds een klein jaar veganist. Alle recepten die ik met jullie deel zijn dan ook uitsluitend veganistisch. Meer over mijn keuze om plantaardig te eten, vind je hier.

Samen met mijn vriend reis ik graag naar mooie, indrukwekkende plekken en hier wil ik je graag in meenemen. De wereld is prachtig en graag wil ik jou inspireren om zo veel mogelijk te genieten en zo veel mogelijk te ontdekken van dit bolletje.

Ik wens je in ieder geval veel lees plezier. Voel je vrij mij een berichtje te sturen als je vragen hebt. Dat vind ik namelijk super leuk.

Veel liefs, Myrthe