Hotspot: KAFETHEA Maastricht

kafethea maastricht

Het eerste vegan koffietentje van Maastricht. Tot nu toe ook de enige. En zeker weten een bezoek waard. Niet alleen omdat het enorm instagram-waardig is, maar ook omdat het gebak daar fingerlicking good is. Je kan er gaan zitten met een goed boek en een kop koffie, maar het is ook een ideale plek voor een casual business meeting of om uitgebreid te high tea-en met een groep vriendinnen. Ja, je leest het goed. Ze hebben vegan high tea. Wel even van te voren reserveren.

Ze hebben twee locaties. Één in het centrum van Maastricht en één op de Brouwersweg, dit is buiten het centrum richting de Rechtbank. Ik heb alleen bij die in het centrum geweest en je kan wel zien dat Maastricht en de studenten toe waren aan een plek als Kafethea. Het is er namelijk altijd druk.

In de zomer kan je heerlijk buiten zitten en in de winter kan je knus tussen de kussens wegzakken. Echt een aanraden voor een stuk gebak na een dag heerlijk shoppen. Ze hebben ook ’s avonds nog vaak activiteiten zoals yogalessen of bordspelavonden. Kijk voor het actuele aanbod op Facebook.

p.s. Vergeet niet dat ze op dinsdag gesloten zijn. Ik heb namelijk pas drie keer voor een dichte deur gestaan.

Adres: Mariastraat 6, 6211 EP, Maastricht en Brouwersweg 100, 6211 EG Maastricht

Website: http://kafethea.org

Instagram: http://instagram.com/kafethea

Facebook: http://facebook.com/kafethea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *